Diplomacy As A Profession: From Past To Future

Altınbaş Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü, Rektör Prof. Dr. Çağrı Erhan’ın ev sahipliğinde Büyükelçi İnci Ersoy ve Büyükelçi Fatih Yıldız’ı ağırladı.

Türkiye’nin Latin Amerika’ya açılımında anahtar rol oynayan Türkiye’nin ilk Paraguay Büyükelçisi İnci Ersoy ile 2017-2022 yıllarında Irak Büyükelçisi olarak Bağdat’ta bulunan Dışişleri Bakanlığı İnsan Kaynakları Departmanı’nında önemli görevler üstlenen Fatih Yıldız, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün organize ettiği “Diplomacy As A Profession: From Past To Future” panelinin açılış konuşmasını İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. Tolga Demiryol yaptı.